Anna C. Beaton

Chiropractor

Nu, in mijn dagelijkse werk als chiropractor, zie ik sterke veranderingen in mensen die bij mij komen voor een behandeling.

Chiropractie is sinds mijn geboorte een belangrijk deel van mijn leven.
Ik ben als pasgeboren baby naar een chiropractor gebracht voor hulp bij mijn spijsvertering en ik had het geluk dat ik opgroeide met toegang tot chiropractische zorg gedurende mijn hele leven.

Mijn familie heeft altijd een preventieve benadering omtrent gezondheid gehad; we droegen zorg voor ons lichaam vóór er een probleem was. Als een probleem zich voordeed kozen we ervoor, de zelfhelende kracht van het lichaam op een natuurlijke wijze te ondersteunen. We hielden ons verre van het onderdrukken van symptomen met medicatie en in plaats daarvan voedden we ons lichaam met wat ze nodig had om te floreren. We respecteerden de natuurlijke wijsheid en intelligentie van het lichaam. Deze benadering stond in schril contrast met die van veel van mijn vrienden.  

Nu, in mijn dagelijkse werk als chiropractor, zie ik sterke veranderingen in mensen die bij mij komen voor een behandeling. Dit zijn mensen die proactief zorgen voor hun eigen gezondheid en die van hun familie, variërend in leeftijd: van pasgeborenen tot senioren. Chiropractie verbetert de werking van je zenuwstelsel en speelt een enorm grote rol in de ondersteuning van het zelfhelende vermogen van het lichaam. Daarmee verbetert het de algehele gezondheid en helpt het een beter leven te leiden.

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.