Erin G. Hawken

Chiropractor

Als mensen me vragen, "Waarom heb je voor chiropractie gekozen?". Dan is mijn antwoord altijd dat chiropractie mij gekozen heeft.

Als mensen me vragen, "Waarom heb je voor chiropractie gekozen?". Dan is mijn antwoord altijd dat chiropractie mij gekozen heeft. Van jongs af aan is chiropractie al een onderdeel van mijn leven, mijn broer, zus, moeder, vader en ik gingen elke maand naar onze chiropractor. Niet omdat we een blessure of een probleem hadden, maar omdat het ons allemaal hielp om op de een of andere manier beter te zijn. En voor ieder van ons, was dat 'beter' anders. Als we ziek waren, belden we eerst naar onze chiropractor en dan pas naar onze huisarts. Als we het moeilijk hadden op school, werden we naar de chiropractor gebracht. Als we last hadden van puberale stemmingswisselingen, gingen we naar de chiropractor. Chiropractie maakte ons leven op de een of andere manier beter. En dus, vanzelfsprekend, was dat een ervaring die ik met anderen wilde delen.

Chiropractie gaat voor mij niet zozeer over gezondheid, hoewel het zonder twijfel de gezondheid van de mens beïnvloed. Chiropractie gaat voor mij over iets veel groters. Chiropractie gaat voor mij over een verkenning van het leven. Of ik nu een pasgeboren baby met constipatie, voedingsproblemen of reflux zie of een overspannen persoon, die niet kan slapen door  de hoofdpijn en zich humeurig en chagrijnig voelt. Maar ook gewoon iemand zonder 'problemen' die gewoon geniet van het gevoel na een adjustment, en helder en verbonden is, zoals veel van de mensen die ik zie.

Eigenlijk geldt voor iedereen, chiropractie geeft toegang tot een staat die de wetenschap het  parasympathische zenuwstelsel heeft genoemd, dit deel beïnvloed de toestand van rust en de spijsvertering (herstel) in het lichaam. Het is in deze staat dat ons lichaam zich kan reguleren, aanpassen, zichzelf kan genezen en toegang kan krijgen  tot een hoger niveau van gezondheid en welzijn. Het is daar waar we meer verbonden kunnen zijn met onszelf en waar onze hersenen creatiever kunnen worden. In deze staat kunnen we gevoelens van empathie, vreugde en liefde ervaren, en kunnen we slapen en dromen, We kunnen zelfs nieuw leven maken! Deze staat stelt ons in staat om veerkrachtiger te worden tegen onze stressoren en om kalm, aanwezig en afgestemd te zijn op ons leven en de wereld om ons heen.

Het is een eer voor mij om mensen te kunnen helpen en ze in staat te stellen deze ervaringen te beleven. Elke dag ben ik vereerd en voel ik me dankbaar voor het ongelooflijke vertrouwen dat mensen in mij stellen en het verlangen dat ze hebben om het leven te herontdekken in een gezonder lichaam en een meer heldere, verbonden en creatieve geest.


Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.