NL
EN

Nathan C. van Beelen

Chiropractor

Voor mij is chiropractie de kunst om mensen de kans te geven het beste uit hun leven te halen.

Ik heb een lange geschiedenis met chiropractie. Mijn vader is chiropractor en ik krijg mijn hele leven al chiropractische zorg. Ondanks dat, wilde ik niet altijd chiropractor worden. Van mijn 17e tot mijn 22e werkte ik als een lifeguard. Ik ervaarde uit eerste hand wat het betekent om een leven te redden. Dit inspireerde mij om een carrière in de geneeskunde na te streven. Op de universiteit studeerde ik geneeskunde en ben ik summa cum laude afgestudeerd met een Bachelor Biologie.

Gedurende deze periode werd ik ook een gecertificeerd SEH-arts (spoedeisende hulp arts). Deze ervaring heeft de richting in mijn leven veranderd. Het werken in het ziekenhuis en op de ambulance heeft mij wakker geschud. Ik zag veel mensen die aan chronische ziektes leden, voornamelijk vermijdbare ziekten door een ongezonde levensstijl. Ik realiseerde me dat de meeste artsen zich bezighielden met de dood. Ik wilde me juist bezighouden met het leven.

Tijdens de periode dat ik chiropractie studeerde heb ik deelgenomen aan vier chiropractische uitzend reizen, naar gebieden op Haïti met beperkte toegang tot medische zorg. Door mijn ervaringen daar, ben ik er echt van doordrongen geraakt wat voor waarde chiropractie kan hebben in iemand zijn leven. Van kinderen die weer helemaal gezond werden na een groeiachterstand, tot verbetering van het zicht, ademhaling en postuur na een chiropractische behandeling - ik heb het allemaal meegemaakt. Hoewel niet elke behandeling in een levensveranderend verhaal is geëindigd is elke chiropractisch behandeling een stap dichterbij een betere gezondheid. Voor mij is chiropractie de kunst om mensen de kans te geven het beste uit hun leven te halen.        

Jij verdient dit.

Het is tijd om je beter te gaan voelen; je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

We horen graag van je.

Als je nog vragen of begeleiding nodig hebt of alleen even gedag wilt zeggen, wij zijn er voor je.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.