Nicholas Bünger

Chiropractor

Wanneer onze levenskwaliteit omhoog gaat dan gaat er een inwendig lichtje branden dat naar buiten straalt en anderen laat zien dat het voor hun ook mogelijk is.

Ik ben opgegroeid in Zuid Afrika en mijn familie en ik waren altijd buiten. We gingen mountainbiken, wandelen, kamperen, vissen en zwemmen in de oceaan. Alles wat we buiten konden doen, deden we buiten. Tot op de dag van vandaag blijf ik deze activiteiten zoveel mogelijk doen omdat ik weet dat het een essentiële rol speelt in het leiden van een gezond en gelukkig leven.


Nadat ik mijn chiropractische studie had afgerond aan de Universiteit van Johannesburg, wilde ik mijzelf zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen. Uit ervaring heb ik geleerd dat ik uit mijn comfort zone moet stappen om echt te kunnen groeien, dus dat heb ik toen gedaan. Ik ben naar Nederland verhuisd, een land zonder bergen en met weinig zon, wat een echte uitdaging voor mij was. Maar uiteindelijk heb ik hier geleerd hoe onmisbaar chiropractie is bij het helpen verkrijgen van een optimaal werkend lichaam. Het echte doel en de verbinding welke ik als chiropractor kon uiten, groeide gaandeweg.


Ik hou van mijn werk als chiropractor door de enorme veranderingen die ik waarneem in de levenskracht van mensen. Wanneer onze levenskwaliteit omhoog gaat dan gaat er een inwendig lichtje branden dat naar buiten straalt en anderen laat zien dat het voor hun ook mogelijk is. Ik ben dankbaar voor alles wat ik hier in deze jaren met anderen heb mogen delen, van stil verdriet in de privésfeer tot gezonde, gelukkige en bevrijde lichamen en families. Ik heb veel gedenkwaardige momenten beleeft, zoals moeders die voor het eerst sinds jaren weer met hun kinderen konden spelen. Ik heb ouderen mannen en vrouwen over beperkingen, die maakten dat ze niet konden lopen, heen zien komen. Kinderen die zich vreselijk voelden en zich niet gedroegen heb ik onder chiropractie zien veranderen naar rustig, liefdevol en productief op school. Deze verhalen en vele andere inspireren mij om de best mogelijke chiropractor te zijn.

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.