NL
EN

De natuurlijke weg

Wij bieden in Amsterdam en Delft, met een gezamenlijke historie van meer dan 35 jaar, onze diensten aan de lokale gemeenschap aan. De ruimtes zijn bewust ingedeeld om een positieve, helende energie uit te stralen aan iedereen die bij ons binnenloopt, net zoals de heilzame kracht van de zon.

Amsterdam

Overtoom 550h
1054LM Amsterdam

Telefoonnummer:
+31 20 412 0024

Emailadres:
amsterdam@solarchiropractic.nl

Onze praktijk in Amsterdam-West is één van de vooraanstaande chiropractische praktijken in de stad. Gelegen aan de Overtoom biedt de praktijk al sinds het jaar 2000 chiropractische zorg aan Amsterdam en omgeving. Het team van Solar Chiropractie is opgericht in 2015 en dient sinds die tijd met veel plezier de gemeenschap.  

Delft

Coenderstraat 3
2613SM Delft

Telefoonnummer:
+31 15 212 3322

Emailadres:
delft@solarchiropractic.nl

De praktijk in Delft is ontstaan vanuit het gevoel meer mensen te willen bereiken die hun levens willen verbeteren, daar onze liefde voor het helpen van mensen bleef groeien. We hebben een praktijk overgenomen die gevestigd was in Rijswijk sinds 2001. Nu bevindt de praktijk zich op een levendige locatie aan de Coenderstraat, vlak naast station Delft-Centraal. Hier bieden wij chiropractie en een eigentijdse denkwijze over gezondheid aan de gemeenschap in Delft, Rijswijk en omgeving.

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.