NL
EN

Wat we je willen vertellen.

Het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen is sterker dan men je doet geloven.

Onze vitalistische benadering houdt in dat we het natuurlijke ritme en genezingsvermogen van je lichaam zullen respecteren en stimuleren.

We zijn een vitalistische chiropractor in Amsterdam, die gelooft in een holistische visie op gezondheid.

Het is echt heel simpel.

Een genezingsproces hoeft niet ingewikkeld te zijn. We zijn aangeleerd om te denken dat dat wel zo is, maar als je lichaam en geest in balans zijn, heelt je lichaam zich vanzelf.  

Chiropractie stimuleert het aangeboren zelfhelende vermogen van het menselijk lichaam, door de verbinding tussen de hersenen en het centrale zenuwstelsel te stimuleren en te optimaliseren. We zien elke dag de diepgaande effecten van onze chiropractische zorg voor de geest, het lichaam en de ziel terug bij onze cliënten.

Make your body a better place to be.

Alles in het menselijk lichaam staat in verbinding met elkaar. Wij zien de mens als één geheel. In het dagelijks leven worden we blootgesteld aan lichamelijke, emotionele en chemische stress, wat zorgt voor spanningen in het lichaam. Chiropractie ondersteunt en stimuleert de natuurlijke verbinding tussen lichaam en geest, zodat je weer optimaal kunt functioneren. Voel je weer één door chiropractie.

Onze praktijk

Solar Chiropractic bevindt zich in Delft, vlak naast het Centraal station. De praktijk is ontstaan door onze passie voor het helpen van mensen die hun leven willen verbeteren. Het Solar team staat klaar om spanningen op te heffen en je algehele gezondheid te verbeteren, dit doen we met een eigentijdse denkwijze over gezondheid.  

We zijn ook gevestigd in Amsterdam

Maak een afspraak met de chiropractor in Delft.  

Solar Chiropractic
Coenderstraat 3, 2613SM Delft 

Telefoonnummer: +31 15 212 3322 

Email: delft@solarchiropractic.nl

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.