Claudia Wallenburg

Mindfulness Coach

Het is mijn wens dat jij leeft vanuit volmaakte gezondheid en welzijn, waardoor geluk, rust en vrede jouw dagelijkse beleving wordt.

Als 15-jarige begon ik aan yoga en meditatietraining, vanuit het verlangen om meer rust en geluk te ervaren. Inmiddels ben ik jaren verder en heb ik mijzelf ontwikkeld als gecertificeerd mindfulness trainer en energiecoach. Vanuit mijn achtergrond als sociaal werkster, begeleid ik sinds het jaar 2000 met passie mensen bij levensthema’s.

Met alle uitdagingen in onze huidige samenleving, wordt er veel gevraagd van onze flexibiliteit en ons zelfherstelend vermogen. Dagelijks verwonder ik mij nog over welke enorme kracht de mens beschikt om zichzelf te veranderen, te genezen en zo zelf gezondheid, welzijn en geluk te creëren. Ik help mensen om bij die kracht te komen en deze kracht optimaal in te zetten door training aan te bieden.

Ons gezin komt al sinds 2006 preventief bij de chiropractors van Solar Chiropractic. Onze kinderen waren 3 en 2 jaar oud toen we ze mee namen, en Ik weet uit eigen ervaring wat de combinatie van chiropractie en zelfheling door training je brengt. Het is mijn wens dat jij leeft vanuit volmaakte gezondheid en welzijn, waardoor geluk, rust en vrede jouw dagelijkse beleving wordt.

Graag nodig ik je van harte uit om de training in Mindful Healing te volgen.

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.