Jonathan M. Barnewolt

Chiropractor

Toen ik 30 jaar oud was ontving ik mijn eerste adjustment, en het voelde alsof mijn lichaam en geest eindelijk volledig met elkaar verbonden waren. Het veranderde mijn leven voorgoed.

Ik heb altijd een sterk verlangen gehad om de mensheid te dienen. Ik groeide op met een talent voor kunst, verhalen vertellen en een gepassioneerde liefde voor de natuur. Ik was gezegend met een eigen bos van mijn familie, waar we een met kliffen omzoomde beek met watervallen en verborgen grotten tot onze beschikking hadden. Aangemoedigd door mijn familie, ging ik ervan uit dat ik kunstenaar, schrijver of natuuronderzoeker zou worden. Ik had een groot artistiek talent en werd toegelaten op de kunst academie met een studiebeurs. Dit maakte de weg vrij voor een opwindende kunstcarrière, waarin ik mijn liefde voor de natuur door middel van mijn schilderijen kon verspreiden.

Op 21-jarige leeftijd onderbrak een ernstig auto-ongeluk mijn levens reis, dit bleek echter het begin van een drastische wending in mijn leven. Het wonder van de moderne geneeskunde heeft mijn leven gered, en mij in de loop van twee jaar weer een functionerend lichaam gegeven. Ik beschouwde mezelf als volledig hersteld en gezond en ging verder met mijn leven. Niet wetende dat van binnen nog lang niet alles in orde was.

Zeven jaar later lag ik opnieuw in een ambulance en vervolgens in het ziekenhuis, waar ik geconfronteerd werd met slecht nieuws. Het vorige auto-ongeluk had niet-gediagnosticeerde schade aan mijn wervelkolom veroorzaakt. Ik was er nu zo slecht aan toe dat mijn neurochirurg verklaarde dat ik onmiddellijk een spinale fusie operatie moest ondergaan, waardoor ik misschien nooit meer goed zou kunnen lopen of functioneren. Een stille maar aanhoudende stem van binnen vertelde me dat er een andere manier was, en het lot leidde me naar chiropractie.

Ik kreeg mijn eerste adjustment toen ik 30 jaar oud was, en het voelde alsof mijn lichaam en geest eindelijk volledig met elkaar verbonden waren. Het veranderde mijn leven voorgoed. Mijn chiropractor merkte de oude schade aan mijn wervelkolom op, en gaf me de kennis dat mijn lichaam in staat is om zichzelf te genezen. Hij begeleidde me op een reis van genezing en groei, waardoor ik besloot om mensen te willen helpen niet alleen via kunst, maar ook met chiropractie.

Ik schreef me in aan het Palmer College voor Chiropractie, waar ik mijn lieve vrouw Kristi ontmoette en later een gezin mee stichtte. Nadat we waren afgestudeerd als Chiropractor, onze nationale examens hadden gehaald en een licentie hadden gekregen in Florida, openden we een bloeiend wellness- en genezingscentrum genaamd ”Thrive’’, waar we vele duizenden klanten gedurende vele jaren van dienst waren. We verkochten onze praktijk in 2020 om ons hart te volgen en de Atlantische oceaan over te steken naar Nederland. Door de Pandemie werd ons pad een tijdje verlegd naar Albanië, waar we de eer hadden om de eerste chiropractoren van het land te zijn. We hebben deze natuurlijke vorm van genezen geïntroduceerd in een zich snel ontwikkelend land in een tijd van grote behoefte, en de basis gelegd voor anderen om te volgen.

In 2022 hebben we met veel enthousiasme onze reis voortgezet naar het land van mijn voorouders, Nederland. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van de gezondheid en vitaliteit van de Delftse gemeenschap! En het is een eer om bij het gepassioneerde Solar-team aan te mogen sluiten, waar ik gelijkgestemden gevonden heb.

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.