Simone Hoogma

TRE provider, EFT practitioner en ademcoach

Hoe méér je los laat, hoe leuker het wordt.

In mijn werk help ik mensen die zijn vastgelopen in hun werk of ‘gewoon’ uitdagingen ervaren in het leven, doordat angsten of andere automatische emotionele reacties veel invloed op hen hebben. Ontspannen, domweg blij zijn, in contact zijn en creatief zijn wordt dan lastig. Sommigen voelen bijna continu stress in het lichaam.

Met TRE (Tension Release Exercises), Verbonden Adem en EFT (Emotional Freedom Technique) wordt stress losgelaten door te werken op het gebied van de hersenstam en het limbisch systeem, in plaats van hoofdzakelijk op het gebied van het rationele brein. Met andere woorden: een fysieke benadering van omgaan met emoties en van stress loslaten. Bij TRE doe je oefeningen zodat je stress ontlaadt door te trillen. Verbonden Adem is een hele transformerende ademmethode waarbij je actief door je emoties heen ademt. En EFT is een combinatie van acupressuur en westerse focus technieken. Het maakt me blij te zien hoe mensen oude (emotionele) patronen met TRE, EFT en hun eigen adem ook inderdaad uit hun systeem kunnen krijgen.

Nog tijdens mijn rechtenstudie ontdekte ik dat minder in mijn hoofd bezig wilde zijn en nam me voor na mijn afstuderen iets creatiefs te gaan doen. In mijn bijna 10 jaar ondernemerschap als styliste, waar ik mooie projecten mocht doen voor kleine en grote bedrijven, ontdekte ik dat ik het allerliefste met mensen wilde werken. Toen ik de methodes leerde kennen waar ik nu mee werk, wist ik meteen: dit wil ik doorgeven!

Voor meer informatie over Simone, ga naar:
www.simonehoogma.nl

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.