Welkom bij je nieuwste chiropractor in Amsterdam.

We zijn verheugd om je voor te stellen aan de nieuwste aanwinst in ons team bij Solar Chiropractic, Tory G. Guy. Terwijl we blijven streven naar uitmuntendheid in het bieden van vitalistische chiropractische zorg, vertegenwoordigt de komst van Tory een belangrijke stap voorwaarts in ons streven naar jouw gezondheid en welzijn.

Tory is een getalenteerde chiropractor die een diepe passie voor chiropractie met zich meebrengt. Haar toewijding aan holistische genezing en zorg op maat sluit perfect aan bij onze missie: onze cliënten in staat stellen het ware potentieel van het natuurlijke vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te genezen en zelf te reguleren te ontdekken.

Tory komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en is afgestudeerd aan wat algemeen wordt beschouwd als de beste chiropractische universiteit ter wereld - The New Zealand College of Chiropractic (NZCC). Ze heeft de afgelopen twee jaar in Rotterdam gewerkt en kijkt ernaar uit om naar Amsterdam te verhuizen om haar reis in dit prachtige land voort te zetten. Ze begint bij ons op 9 oktober, en we zijn ervan overtuigd dat haar aanwezigheid jouw ervaring zal verrijken en zal bijdragen aan de uitzonderlijke zorg die je van ons gewend bent.

Bedankt dat je ons hebt toevertrouwd met jouw gezondheid, en we kunnen niet wachten om deze reis van welzijn met jou voort te zetten, samen met onze nieuwe chiropractor, Tory.