Daniel J. Pernet

Chiropractor

Vanuit mijn hart weet ik dat, als je in het bezit bent van een ruggengraat, chiropractie jou kan helpen je gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Ik ben chiropractor geworden vanuit het verlangen om mensen te helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Werkend vanuit de drukke, moderne steden, Amsterdam en Delft, luister ik naar de verhalen van vele mensen die hun frustraties en uitdagingen aan mij beschrijven; klachten waar ze de vinger niet op kunnen leggen en resultaten die zij niet behalen, al doen ze nog zo hun best. Het blijft mij verbazen dat zoveel mensen betreurend slecht op de hoogte zijn van het belang van een holistische aanpak, de functie van de hersenen en de wervelkolom en hoe deze aspecten de algehele gezondheid beïnvloeden.

Mijn reis binnen chiropractie begon in mijn tienertijd toen ik op topniveau basketbal speelde in Australië. Diverse keren rende ik over het sportveld en zakte ik zomaar door mijn knie. Het deed geen pijn, maar het had wel invloed op mijn prestaties. Na maanden behandeling bij een reeks sportfysiotherapeuten en gezondheidstherapeuten, raadde een teamgenoot me aan om naar een chiropractor te gaan. Wat me aanvankelijk verbaasde is dat de chiropractor niet eens mijn knie aanraakte. Hij richtte zijn aandacht op mijn wervelkolom en al heel snel presteerde ik weer op topniveau, zowel in het veld als daarbuiten. Chiropractie behandelde niet mijn symptomen, maar ondersteunde mijn lichaam met zichzelf beter genezen. Dit was het moment dat er bij mij een lampje ging branden.

Toen ik jong was wilde ik dierenarts worden zodat ik dieren kon helpen. Maar toen ik eenmaal voor een paar weken meeliep met een veearts, kwam ik erachter dat het laten inslapen van dieren een groot onderdeel van zijn werk was. Ik wilde juist werken met het leven. Dit heeft mij er uiteindelijk toe bewogen me in te schrijven bij de prestigieuze chiropractische opleiding aan de ‘RMIT University’ in Melbourne.

Vandaag de dag, terwijl ik werk met mensen die hun gezondheid willen verbeteren, kan het mij nog steeds verwonderen wat een potentie het leven biedt wanneer het zenuwstelsel in harmonieuze balans is en de hersenen goed communiceren met het lichaam. Vanuit mijn hart weet ik dat, als je in het bezit bent van een ruggengraat, chiropractie kan helpen je gezondheid en vitaliteit te verbeteren.Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.