Tory G. Guy

Chiropractor

Door met hart en ziel te zorgen voor de mensen om mij heen met chiropractie, draag ik bij aan een betere omgeving en wereld.

Ik ben opgegroeid in Nieuw-Zeeland, waar ik een ‘’outdoor-leefstijl’’ leidde, net als vele anderen in mijn geboorteplaats. Ondanks dat zag ik voortdurend mensen met een slechte gezondheid, en het "normale" zorgsysteem hielp hen niet. Als jonge tiener zag ik hoe het leven van mijn vader werd verlengd door medische ingrepen, maar dit ging ten koste van zijn levenskwaliteit.

Ik wist altijd dat ik mijn omgeving wilde helpen met hun gezondheid vanwege wat ik zag, maar het was pas toen ik chiropractie ontdekte dat ik me echt geïnspireerd voelde. Chiropractie sloot perfect aan bij wat ik al wist: het menselijk lichaam kan zichzelf genezen als we de juiste omgeving creëren. We worden geboren met de intelligentie die we nodig hebben om te genezen. De natuur is slim, dus ons lichaam is dat ook!

Toen ik mijn eerste adjustment kreeg, wist ik alleen van chiropractie dat mijn moeder er blij mee was terwijl ze onder behandeling was. Ik leerde al snel hoe effectief regelmatige chiropractische zorg kon zijn nadat ik een enorme verbetering in mijn geestelijke gezondheid en mijn vermogen om met stress om te gaan tijdens mijn jeugd had ervaren.

Toen ik begon met praktiseren, zag ik hoe het leven van mijn cliënten volledig veranderde. Ze kregen het welzijn terug dat ze in de afgelopen jaren hadden verloren en slaagden erin dingen te bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Hun gezondheid hield hen niet langer tegen. Tegenwoordig geniet ik het meest van de "wonder" verhalen die we wekelijks horen en de kleine overwinningen die ik dagelijks hoor van mijn cliënten terwijl ze hun ware, zelfverzekerde, authentieke zelf weer worden.

Ik ben gepassioneerd om mensen te helpen meer over hun lichaam te leren, zodat ze beter kunnen genezen en controle kunnen krijgen over hun toekomst. Genezing is een proces dat de kwaliteit van leven verbetert van zowel de persoon op mijn tafel als degenen om hen heen. Ik draag bij aan een betere gemeenschap en wereld door mijn hart en ziel te steken in de zorg voor de mensen om me heen met chiropractie.

Jij verdient dit.

Zorg voor jezelf en kom weer in balans.

We horen graag van je.

Wil je weten wat we voor je lichaam en geest kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen vind je hier.

Thank you

We have received your message and will be with you shortly
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.