Beste nieuwe cliënt die al eerder bij een Chiropractor was,

Je denkt vast dat je alles wel weet wat er te weten valt over chiropractie. Wellicht denk je dat je zo ongeveer twee keer per jaar "gefixt" moet worden of, dat wanneer er iets niet goed zit in je wervelkolom, dat je je even moet laten "kraken". En misschien denk je daarom ook wel dat je de educatieve video die we voorafgaande aan de afspraak laten zien, niet hoeft te bekijken.

Maar wat je vast niet weet, is dat wij anders werken. De zorg die wij bieden is basaler, meer puur. We laten ons niet onder druk zetten door alleen op de symptomen te focussen. En dat is een andere benadering dan jij (en de meeste mensen) gewend en mee opgegroeid zijn. Wij kiezen ervoor dit niet te doen en een net iets betere manier van zorg te bieden. Toen ik begon als chiropractor ben ik ook ooit begonnen met zorg te bieden die alleen de symptomen aanpakt. En zeker hoor, dit helpt....maar het geeft je niet de kans om optimaal het meest vitale leven te leiden. En daarom bieden wij in onze praktijk chiropractische zorg die aandacht schenkt aan de aangeboren intelligentie van ons lichaam om zichzelf te genezen. Dit met respect voor de wetten van Moeder Natuur, want daar begint alles en komen wij vandaan.

Nou, daar zit je dan, waarschijnlijk nog terughoudend en verbaasd over wat ik net met je deelde, onze manier van werken en dus onze waarheid. Gewoon zoals het is....geen onzin, geen flauwekul, ik vertelde het gewoon zoals het is. Ik zag dat er een lichtje bij je ging branden, dit was een nieuwe wereld. Het vooroordeel wat je had, " Er is iets mis, ik ben stuk, repareer me" loste langzaam op. Alle mensen zijn van nature vitalistisch, sommige mensen realiseren zich dit niet omdat er al hun hele leven door doktoren, politici en andere autoriteiten op angst gebaseerde boodschappen worden ingeprent. Deze mensen hebben er baat bij dat we ons machteloos voelen en dus is hun boodschap er een die ons klein houdt en bang maakt van ons eigen lichaam.

Jij, Nieuw Client Die Eerder Bij Een Chiropractor Was, jij hebt me weer laten zien dat het belangrijk is om trouw te blijven aan onze manier, aan onze boodschap om onze energie zuiver te houden en op een hoog niveau met elkaar te resoneren. Je hebt me ook weer doen realiseren dat mensen graag bij ons komen en van onze energie genieten, vaak weten ze zelf in eerste instantie niet precies waarom, ze willen gewoon bij ons zijn. Van JOU willen we er meer in onze praktijk.

Dankjewel, ik hou van je en...welkom bij de familie!